In de boomverzorging zijn we gespecialiseerd in het kappen en snoeien van bomen door middel van de klimtechniek maar ook voeren we de werkzaamheden uit met een hoogwerker of telescoopkraan als dat makkelijker of sneller gaat. 

Het opruimen hoort natuurlijk ook bij onze werkzaamheden maar als u dat zelf wilt of kunt doen dan scheelt dat uiteraard in de kosten.


Hieronder zijn we bezig met het kappen van een enorme kastanje die in een hoek van een perceel stond. Waardoor we met een afvanglijn alle takken naar de goede kant van de boom moesten lijden om schade te voorkomen.


Op onderstaande foto is te zien hoe erg een aantasting van een reuzezwam is. Het ging hier om een Amerikaanse eik van een metertje of twintig die naast een een schuur stond, deze hebben we op tijd kunnen verwijderen voor dat die schade kon aanrichten.


Hier hebben we met behulp van een telescoopkraan een boom over een huis getild.

Deze boom hing boven het water en was dus moeilijk op een andere manier te verwijderen.


Onderstaande filmpje zijn we bezig met het vellen/kappen van een Douglas. Die met precisie in de goede richting word gestuurd.


Onderstaande boom kleden we uit zoals dat heet en halen we daarna aan kleine stukjes naar beneden.


Hier zijn we bezig met het kappen van een beuk in een tuin met beperkte ruimte op de grond.


Bij onderstaande foto's en filmpjes kun je zien hoe we twee grote esdoorns verwijderen met een telescoop kraan. deze bomen stonden op een plek waar weinig ruimte onder was. met de telescoopkraan was hier de snelste en goedkoopste oplossing.